Enge monsters organiseren een party in Legoland Billund

Legoland Billund zal dit jaar van 30 september tot en met 28 oktober worden overspoeld door monsters voor Halloween. Behalve mooie aankleding worden in het park meerdere Halloween activiteiten georganiseerd.

 

Van 30 september tot en met 28 oktober staat Halloween op het programma in Legoland Billund. Dit jaar wordt het park opnieuw overspoeld door een monsterthema. Je kunt er genieten van een 4D-film in LEGO® Studios en monster-coole activiteiten voor het hele gezin, waar je o.a. met monstertrucs kan leren in Scary School.

 

VIM Dance Party

Elke openingsdag in deze periode kan je ook deelnemen aan de show VIM, Very Important Monsters. Lord Vampyre organiseert dan het coolste Halloweenfeest.

 

Monsters’ Ball – It’s Party Slime!

In het Monster Mansion wordt je uitgenodigd op een feestje, waar je verfboden danspasjes kan doen. Je ontmoet hier dansende monsters en luistert naar enge muziek. Wat de monsters precies bedoelen met Party Slime, zal je zelf moeten ontdekken.

 

Andere activiteiten

  • In de Lego Studios speelt de 4D-film The Great Monster Chase
  • Ga op de foto met Monster Rocker, Frankenstein en de Mummy​
  • Je kunt monsters bouwen van Legostenen

 

Naast de nieuwe activiteiten biedt Halloween in LEGOLAND® ook de klassieke Brick or Treat-activiteit, en het hele park is versierd met veel pompoenen en geweldige Halloween-versieringen.

 

Bron en foto: Legoland Billund