Cirkus Dystopia opent weer de deuren in Tivoli Friheden tijdens Halloween

Meestal is Tivoli Friheden gevuld met vreugde, gezelligheid en lachende gezichten. Maar elk jaar in oktober verandert het park aanzienlijk. Plots durven alleen de dapperste gasten het te bezoeken. De Halloweenperiode loopt van 14 t/m 22 oktober en op 28 en 29 oktober, het park blijft dan geopend tot 21u.

 

Wanneer de duisternis over Tivoli Friheden valt tijdens Halloween, verandert gezelligheid in pure horror. Monsters en griezelige figuren verschijnen in de nacht, en het is geen plek meer voor bangeriken. Het park is ’s avonds geopend tot 21.00 uur.

 

Circus DYSTOPIA

Ervaar de grootste horrorrit van Denemarken wanneer de deuren openen naar 1.500 m². pure horror in Circus DYSTOPIA! Hier kun je mee op een donkere reis achter het bloederige gordijn, waar 25 enge acteurs klaar staan ​​om je de spanning van je leven te geven.

In dit circus treden internationale artiesten van Dark Thrills Entertainment op. In het circus ontdek je twee hoogtepunten: The Horror Cabinet en Freakshow! Deze twee spookhuizen kunnen afzonderlijk bezocht worden en hebben elk een eigen schrikniveau.

De attractie is speciaal ontworpen door de horrorexperts van DYSTOPIA Entertainment, die sinds 2014 meer dan 80.000 zielen in het hele land hebben laten schrikken en onder meer bekend zijn van de finale in Denemarken GotTalent.

Een kaartje hiervoor dient afzonderlijk aangekocht te worden.

 

Ramasjang Mysteriet

Je kunt deze dagen genieten van de show Ramasjang Mysteriet. In deze muzikale show gaat men op zoek naar een de gestolen prijs, die uitgereikt zou worden aan het beste publiek. Kristian moet daarom – samen met het publiek – voetafdrukken, haarlokken en een behoorlijke brandscène analyseren om onschuldigen uit te sluiten.

 

Frihedslaboratoriet

In dit labyrinth moet je de uitgang zoeken door mysteries op te lossen.

 

Horror Escape Room

Voor Halloween in Tivoli Friheden is er dit jaar een Horror Escape Room in het park gebouwd.

Tijdens de opgraving van The Old Scene dook een mysterieus dagboek op. Na de ontdekking van het dagboek hebben zich onverklaarbare gebeurtenissen voorgedaan in het park. De medewerkers hebben angstaanjagende voetstappen, omgevallen voorwerpen en enge geluiden waargenomen.

 

Musical

24 artiesten brengen een 35 minuten durende musical.

De dappere neven Augusta en de voorzichtige Lea beginnen aan een ontdekkingsreis die plotseling verandert in een missie in het geheime Tivoli van de Nacht. Ze zijn een geheim pakhuis binnengeslopen en uit de duisternis verschijnen monsters en wezens, geleid door Tivoli’s mascotte, de verder altijd levendige Harlekijn. Maar op dit moment is hij verdrietig, omdat zijn beste vriend, Columbine, verdwenen is. Niet alleen ontbreekt Columbine, er is iets sinisters Tivoli binnengedrongen.

 

Bron en foto: Tivoli Friheden