Bellewaerde Park verrast met aankondiging nieuwe achtbaan voor 2024

Het West-Vlaamse pret- en dierenpark Bellewaerde Park gaat naast een grote nieuwe spectaculaire waterattractie en een kleine kinderattractie nog een derde attractie openen. Het gaat om een kinderachtbaan, waar tot nog toe niets was over gecommuniceerd.

 

Dat het Ieperse Bellewaerde Park in 2024 groot gaat uitpakken, dat wisten we al. Het volledige Cowboydorp, inclusief de Keverbaan, moesten eraan geloven, maar in de plaats daarvan komt een spectaculaire Spinning Raft waterattractie die gebouwd zal worden door de Zwitserse fabrikant Intamin Amusement Rides.

De waterattractie wordt de eerste Spining Raft met een halfpipe in de wereld. Daarnaast zullen er ook twee afdalingen zijn, een liftheuvel en verticale lift. Op de plannen waren er ook al mini boomstammetjes te zien, gemaakt voor de aller kleinste kinderen. Nu is daar plotseling nog een derde attractie bijgekomen.

Op een aankondigingsbord in het park is plotseling naast de Spinning Raft en mini boomstammetjes, ook een achtbaantje aangekondigd. Veel informatie is nog niet prijsgegeven, enkel dat het gaat om een kiddy coaster. De fabrikant of lay-out is nog niet bekend. Hiermee gaat het aantal rollercoasters in het park van 5 naar 6. Na het verdwijnen van de Keverbaan vorig jaar, komt er zo terug een achtbaan voor de kleinste kinderen.

 

 

Bron: Bellewaerde

Foto: Bellewaerde Safari