Disneyland Parijs organiseert derde editie van Disneyland Paris Pride

Dit jaar organiseert Disneyland Paris de derde keer een Pride avond. Dit is een speciale avond die zich richt op de LGBTQ+-community. Deze viering van de diversiteit vindt plaats op 17 juni 2023 en dit van 20 uur tot 2 uur. Het park voorziet kleurrijk entertainment, een uniek liveconcert en bepaalde attracties die open zijn tot 2 uur ’s nachts!

 

De speciale feestavond voor de LGBTQ+-community in Disneyland Paris keert dit jaar terug. Op 17 juni 2023 om 20u ‘s avonds zal Disneyland opnieuw volledig in het teken staan van diversiteit. Bepaalde attracties zullen de gehele avond geopend blijven. Er zullen op die avond ook optredens plaatsvinden van onder andere:

 

Jennifer

Een iconische en toegewijde artieste die haar 20-jarige carrière viert en gekend is voor haar talloze hits. Deze zijn onder andere Au Soleil, Donne-moi le temps alsook Et si on sortait ce soir, de hymne aan tolerantie, van haar nieuwste album.

 

Calum Scott

Calum Scott is bekend van zijn deelname aan Britain’s Got Talent. Zijn eerste album Only Human was een groot succes toen het in 2018 uitkwam. De bezoekers zullen zeker kunnen dansen op zijn bekendste hit Where Are You Now.

 

Christophe Willem

Christophe Willem is een Franse zanger die vooral bekend werd na zijn overwinning van de talentenwedstrijd Nouvelle Star editie 2006. Hij brengt hits van zijn album Panorama zoals: Jacques a dit en Double Je.

 

Bianca Costa

Bianca Costa is een zangeres die bekend staat om haar bossa-trap stijl. Ze is geboren in Brazilië, heeft in Portugal gewoond en woont nu in Frankrijk. Ze biedt een verfrissende mix van baile funk, bossa nova en Franse urban pop. Ze zingt over de liefde voor haar familie en de vrijheid om jezelf te zijn.

 

Nog meer feestelijk entertainment zal deze viering onvergetelijk maken.

Parade

Bezoekers kunnen dansen en zingen terwijl de sprankelende voertuigen van de Disney Pride of a Thousand Colors-parade voorbij trekken. Cast Members en Disney Figuren zullen in kleurrijke kleding deelnemen aan dit feestelijke moment!

 

Aandenken

Om een ​​unieke herinnering aan deze onvergetelijke avond te bewaren, zullen de bezoekers in de winkels van het Park veel verrassingen vinden, met name een scala aan kleurrijke merchandise!

Voor deze editie zullen tijdens de avond een emmer popcorn en een Disneyland Paris Pride-t-shirt beschikbaar zijn dat aan het evenement is gewijd.

 

Reserveren

Standaard ticket: € 94, van 20.00 uur tot 2 uur
Ticket Plus: € 119, met vroege toegang tot Walt Disney Studios Park vanaf 16.00 uur op 17 juni 2023.
Tickets nu te koop op https://www.disneylandparis.com/evenements/pride/

 

Bron en foto’s: Disneyland Paris