Foto’s: Duo aan Duitse kermissen – april 2023

Themeparkfreaks Benjamin, Frederik en Bob trokken er bij een lentezonnetje op uit om hun coastercounter op te krikken. Aanvankelijk zouden we de kermis van Essen Altenessen aandoen, maar Bob zou Bob niet zijn mocht hij niet proberen om de andere heren te overtuigen nog een extraatje toe te doen voegen in de vorm van een kermis in Osnabrück.

 

Altenessener Frühling  Kirmes, Essen Altenessen

Toen we hoorden dat Karabik Coaster op een redelijke afstand kwam, besloten we meteen om een tripje richting de Altenessener Frühling  Kirmes van Essen Altenessen te maken. Deze zeer kleine kermis bood behalve deze achtbaan ook een klassieke rupsmolen en vooral kleinere zaken aan.

Frühjahrsmarkt, Osnabrück

De extra die Bob graag wou doen was de Wilder Clown achtbaan, die voor het eerst weer in Duitse handen was. Op de Frühjahrsmarkt van Osnabrück stelde de nieuwe eigenaar Edmund Kaiser deze op. Niet meteen bij de deur, maar we moeten iets over hebben om credits te scoren.

Behalve deze achtbaan kon je op deze best grote kermis ook een Breakdance vinden, Starflyer Around The World, de Flipper Steamer en tal van andere zaken.