Disneyland Paris verkoopt tijdelijk geen abonnementen meer

Momenteel is het niet meer mogelijk om een abonnement aan te schaffen voor Disneyland Paris. Het park heeft de verkoop van abonnementen gepauzeerd omdat Disney bezig is met de abonnementsvormen aan te passen. Bestaande abonnementen kunnen wel nog aangepast worden.

 

Disneyland Paris is bezig met een nieuw productassortiment te ontwikkelen, in afwachting daarvan heeft men besloten geen nieuwe abonnementen meer te verkopen. Wie dus nog een nieuw abonnement wilde kopen, zal moeten wachten tot Disney zijn nieuwe formule heeft opgestart. Het is nog onbekend wanneer de nieuwe abonnementsformule zal worden geïntroduceerd. In een mededeling meldt het park wel dat er geluisterd is naar de feedback van bezoekers. Er waren al vaker klachten over de huidige abonnementen waarbij je telkens een dag moest reserveren. Uiteraard waren populaire dagen bliksemsnel uitverkocht.

Bestaande abonnees kunnen wel nog steeds verlengen. Disneyland Paris is niet het enige park dat bezig is met sleutelen aan zijn abonnementen. Zo bestaan er geen abonnementen meer van Phantasialand en ook Europa-Park verkoopt geen nieuwe abonnementen. Bij die laatste zijn ze namelijk uitverkocht.

 

Bron: Disneyland Paris

Foto: TPF