Bellewaerde Park kondigt namen nieuwigheden 2023 aan

In Bellewaerde Park zullen dit jaar heel wat nieuwigheden te ontdekken zijn. Zowel nieuwe horecapunten, dierenverblijven en attracties zullen er geopend worden. Het park deelde onlangs de namen van hun nieuwigheden.

 

In Bellewaerde Park wordt er momenteel op meerdere plekken volop gewerkt aan de nieuwigheden van 2023 en 2024. In heel het park zijn er bouwwerven terug te vinden. Het park bedacht voor de nieuwe attracties alvast bijzondere namen.

De eerste nieuwe attractie is een familievriendelijke flatride van Zamperla en is van het type NebulaZ. Deze komt te liggen in het Indiase themagebied en krijgt de naam Hampi. Een nieuwe speeltuin, die in de schaduw van deze attractie komt te liggen, krijgt een gelijkaardige naam met Hampi Playground.

Ook de tweede attractie komt uit de stallen van Zamperla. Deze attractie van het type Barnyard zal zich bevinden in de Canadese themazone, naast de Screaming Eagle. Deze krijgt de naam Psssht Station.

 

Buiten de nieuwe attracties krijgt de 4D-cinema een andere film, namelijk: Bigfoot Family.

Wie het park een keertje in de winter wil bezoeken kan dat ook vanaf de eerstvolgende winter, want het park zal van 9 december 2022 tot 7 januari 2024 de poorten opengooien voor een winterevenement op geselecteerde dagen.

 

Bron en foto’s: Bellewaerde Park