Skyline Park koopt gehuurde attractie Allround aan als nieuwigheid 2023

Het Duitse Skyline Park zal dit jaar uitpakken met meerdere attracties. We berichten al dat het gaat over twee achtbanen en een vliegtuigmolen. Daar blijkt nu een vierde nieuwe attractie bij te komen, de Allround. Al is die niet volledig nieuw.

 

Het Duitse Skyline Park zal vier nieuwigheden gaan aanbieden dit jaar, al is een daarvan niet compleet nieuw. Het gaat om de attractie Allround, die het park vorig jaar al huurde van een kermisreiziger, mar nu aangekocht heeft. Bij deze nostalgische attractie neem je plek op een zitje en maak je een zweefvlucht. Deze zal een plekje krijgen in het park naast Sky Dragster en de Wildwasserbahn.

De andere drie nieuwigheden zouden normaal gezien vorig jaar al openen, maar door toeleveringsproblemen in de sector, werd dit uitgesteld.

De eerste daarvan is de achtbaan krijgt Flotter Otto. Ze wordt geleverd door SBF Visa en is van het type Double Coaster. De tweede is Loopings Alois, een Plane Tower attractie waarbij je zelf kan koprollen maken.

De derde nieuwigheid wordt meteen ook de grootste. Als tweede nieuwe achtbaan opent het park namelijk Berg- und Tal Hetz. Een nieuw type achtbaan gebouwd door SBF Visa. Deze achtbaan heeft een gelanceerde bandenlift en heel wat airtimemomenten.

 

Bron en foto: Skyline Fans