Nieuw Engels restaurant op komst in Disney Village

In februari 2023 opent een nieuw restaurant in Disney Village. Het restaurant is geïnspireerd op een Engelse Pub en zal ‘The Royal Pub’ als naam krijgen. Dit nieuwe restaurant is één van de vele vernieuwingen in Disney Village. 

 

 

Disney Village, het uitgaans- en shopping gebied van Disneyland Paris, ondergaat momenteel een metamorfose. Heel wat winkels en restaurants worden vervangen of krijgen een nieuw facade. In februari 2023 komt er zo nog een nieuw restaurant waarvan de inspiratie is gehaald bij een Engelse pub. Het restaurant krijgt de naam ‘The Royal Pub’ en zal net zoals het andere nieuwe restaurant ‘Rosalie’, uitgebaat worden door Groupe Bertrand. Voor The Royal Pub, hebben het restaurant en bar van King Ludwig’s Castle plaats moeten maken. Het oude concept zal nauwelijks nog opvallen want de hele voorkant van het gebouw alsook het terras, worden volledig gerenoveerd en veranderd. Ook het interieur krijgt een nieuwe look.

 

In dit Engelse restaurant zal je natuurlijk ‘fish and chips’ kunnen eten. Daarnaast kan je er ook heel wat andere lekkere dingen eten. Denk maar aan rundvlees, taarten, warme broodjes, salades en zoveel meer. King Ludwig’s Castle sluit definitief zijn deuren op 8 januari 2023. 

 

Bron & foto: Disneyland Paris