Fotoalbum: Bioparc Valencia – december 2022

Tijdens een romantische vakantie van Themeparkfreaks Jonathan en Jirka in de wijde omgeving van Valencia en Alicante konden natuurlijk enkele dierenparken niet ontbreken. Daarom bezochten we Bioparc dat steevast hoog aangeschreven staat bij de dingen die je gezien moet hebben in Valencia.

 

Bioparc is gelegen in Valencia en bevat 4000 dieren die 250 diersoorten vertegenwoordigen. Dit dierenpark is enorm mooi, net, proper en een echte aanrader om te bezoeken. Het hele park is niet alleen omgeven door een natuurpracht net zoals alle verblijven, maar er is ook enorm goed nagedacht over de plaatsing van de verblijven en hoe dat de dieren op de beste manier bewonderd kunnen worden.

Zo zijn alle dierenverblijven van op meerdere verschillende plaatsen te zien van zowat alle hoeken en kanten waardoor je altijd een goede hoek hebt om de dieren van dichtbij te bewonderen. Ook zijn er heel wat dieren die samen verblijven delen waardoor de meeste ook vrij groot gebouwd zijn kunnen worden. Het is een echte aanrader en een must-do-attractie in Valencia.