Nieuw Babylon Park op komst in Madrid

In 2023 opent er in de Spaanse hoofdstad Madrid een vijfde vestiging van Babylon Park. Naast de twee vestingen in Israël zijn er reeds twee parken in Europa. Namelijk in de Servische hoofdstad Belgrado en vorig jaar opende er één in Londen.

 

Het nieuwe Babylon Park wordt geopend in het winkelcentrum Westfield Parquesur in het zuiden van de stad. Het betreft hetzelfde winkelcentrum waar tot en met 2019 het kinderpretpark Sould Park met bijhorende achtbaan Fiesta Express bevond.

De Babylon parken zijn indoor pretparken met een futuristische uitstraling. De parken hebben tal van videospellen en arcadegames in het aanbod. Blikvangers in de Madrileense vestiging  worden een kleine vrijevaltoren, botsauto’s en een achtbaan. Deze laatste werd in de andere parken telkens geleverd door de Italiaanse fabrikant SBF Visa.

In Londen is toegang tot het park gratis. Gasten kunnen munten kopen om de verschillende spellen te spelen en de attracties te berijden.

In een eerste fase wordt vijf miljoen euro geïnvesteerd over een overdekte oppervlakte van 1500 m². De opening Babylon Madrid staat gepland voor de zomer van 2023.

 

Bron: Iberianlawyer
Foto’s: Babylon Park