Fraispertuis City zet attractie Sombreros te koop

Het Franse pretpark Fraispertuis City heeft besloten om een attractie te verkopen. Het betreft de Sombreros, een draaimolen met Mexicaanse hoeden. Het park kijkt ook al vooruit naar de toekomst en beloofd dat er een nieuwe attractie in de plaats komt.

 

Les Sombreros uit Fraispertuis City wordt verkocht. Dat heeft het park beslist en bekendgemaakt. De draaimolen met Mexicaanse hoeden werd in 2004 geopend en is gebouwd door Zamperla. De molen heeft 4 gondels waar telkens 6 personen in kunnen, goed voor 24 personen per rit. Het park is echter niet tevreden over de capaciteit en is daarom op zoek gegaan naar een attractie met meer capaciteit. Het park beloofd een attractie die nog sensationeler is en nog steeds een Mexicaans thema zal hebben.

Fraispertuis City is momenteel druk bezig met investeren. Zo werd er dit jaar nog een nieuwe molen met motoren geopend. Wat voor type attractie volgend jaar en in de plaats van Les Sombreros gaat openen is nog niet bekend. De opening van de attractie zal vermoedelijk de zomer van 2023 worden, aldus het park.

 

bron & foto: Fraispertuis City