Fotoalbums UK trip: Old MacDonald’s Farm & Leisure Island Fun Park – oktober 2022

Begin oktober trokken Themeparkfreaks Laura, Lennert en Jonathan voor de tweede maal in 2022 naar het Verenigd Koninkrijk om nog enkele onbekendere parkjes te bezoeken. Maar ook enkele grote kermissen stonden op de planning. Ze brachten natuurlijk ook foto’s mee van dit driedaags avontuur.

 

Old MacDonald’s Farm:

Als credithunter is Old MacDonald’s Farm een vrij duur park aangezien je hier niet per attractie kan betalen. We lieten ons niet doen door de prijs want hier was namelijk de Doggy Dog coaster te scoren. Daarnaast was ik ook al te vaak dit pretpark net voorbijgereden zonder er te stoppen en daar moest eens verandering in gebracht worden. De Doggy Dog coaster is een Big Apple achtbaan in hondenthema. Verder zijn hier voornamelijk boerderijdieren terug te vinden en enkele attracties.

Leisure Island Fun Park:

De locatie van Leisure Island Fun Park kwam me heel erg bekend voor. Het ligt namelijk op Canvey Island, letterlijk naast Fantasy Island, (het kleine Fantasy Island pretpark, niet het grotere dat gelegen is in Ingoldmells in het graafschap Lincolnshire). In Fantasy Island had ik in 2019 nog mijn 800ste rollercoaster gescoord, maar de achtbaan stond ondertussen niet meer in dit park. Nu stonden er wel 2 rollercoaster opgesteld in Leisure Island Fun Park, helaas was de Go-Gator buiten dienst. We hadden wel het geluk om de Wacky Worm te kunnen scoren.