Fotoalbums UK trip: Billing Aquadrome & Gulliver’s Milton Keynes – oktober 2022

Begin oktober trokken Themeparkfreaks Laura, Lennert en Jonathan voor de tweede maal in 2022 naar het Verenigd Koninkrijk om nog enkele onbekendere parkjes te bezoeken. Maar ook enkele grote kermissen stonden op de planning. Ze brachten natuurlijk ook foto’s mee van dit driedaags avontuur.

 

Billing Aquadrome:

Billing Aquadrome is een pretparkje van een vakantiedomein, maar ook niet verblijfsgasten kunnen hier de attracties uitproberen. De attractie waarvoor we kwamen was de Runaway Train die voor de verandering niet de klassieke Runaway Train lay-out heeft. De rollercoaster is eigenlijk gelijk aan de Super Nessi Junior Coaster van Cavazza Diego maar werd gebouwd door Big Country Motioneering die we kennen van de Ultimate in Lightwater Valley.

Gulliver’s Milton Keynes:

Let op, Gulliver’s Milton Keynes mag je als volwassenen niet bezoeken zonder vergezeld te zijn van kinderen. Die harde les hadden we geleerd in 2019 nadat al onze pogingen om het personeel te overtuigen om ons toch naar binnen te laten, zonder succes waren geweest. Deze keer hadden we onze toegang netjes op voorhand geregeld en konden we de juiste documenten voorleggen om nu wel binnen te mogen. Hiermee slaagde ik er in om het tweede grootste pretpark van de Gulliver’s groep te bezoeken nadat ik eerder al Gulliver’s Warrington bezocht had (hier is eveneens uitzonderlijke toestemming voor nodig om het park zonder kinderen te mogen bezoeken).

Gulliver’s Milton Keynes is veel kleiner dan Gulliver’s Warrington maar deze keer konden we wel vrij rondlopen in het park zonder een bewaker mee te krijgen die ons zo snel mogelijk het park weer uit wou krijgen. Het is een charmant parkje, maar we waren er ook wel snel rond. Leuke Halloweendecoratie was aangebracht en er was ook straatvermaak voorzien.