Fotoalbums UK trip: Twee kermissen in Liverpool en Bury – juli 2022

Themeparkfreaks Jonathan, Lennert en Laura trokken in de zomervakantie voor 5 pretparkdagen naar het Verenigd Koninkrijk waar ze voornamelijk de meest gekende pretparken zoals Alton Towers, Thorpe Park en Blackpool Pleasure Beach lieten links liggen. In de plaats kozen ze om voornamelijk kleinere parkjes in Engeland en Wales te ontdekken om zo de verborgen plekjes en ongekende parkjes te gaan verkennen. We namen van onze verkenningstocht heel wat foto’s mee die we graag met jullie willen delen.

 

John Collins Fun Fair – Liverpool:

De John Collins Fun Fair in Liverpool vond dit jaar plaats van 28 juli tot en met 7 augustus 2022. De achtbaan waarvoor we kwamen was de Crazy Chase van Hackett, maar als verrassing kregen we er ook de Snowman Ride van Holland bij. Verder stond hier onder andere nog een funhouse, springkastelen, glijbaan, draaimolen, Ski Jump, Twister, ballonnenmolen, Trip Ride, Jumper, spookhuis en nog een heleboel andere attracties.

Calderstones Beach – Liverpool:

Calderstones Beach in Liverpool vond dit jaar plaats van 23 juli tot en met 4 september. Voor de achtbaanfanaten was er de Runaway Train van Ponts Amusements die geen Runaway Train is maar wel een vermomde Big Apple. Andere attracties waren onder andere een funhouse, springkastelen en vooral kinderattracties.

Children’s Fun fair – Bury:

De Children’s Fun fair in Bury had geopend moeten zijn tussen 28 juli en 31 juli 2022. Helaas troffen we een gesloten kermis aan terwijl het volgens de affiche die uithing gewoon geopend had moeten zijn. Dat wou dus zeggen dat we geen Dragon Coaster zouden kunnen toevoegen aan onze counter. Voor de rest stonden hier alleen nog enkele half ingepakte kinderattracties.