Efteling test virtuele wachtrij bij populaire darkride

Op 14 november start de Efteling met het testen van een virtuele wachtrij bij Carnaval Festival. Het zal dus in principe niet meer mogelijk zijn om zomaar de wachtrij in te lopen want je zal eerst virtueel moeten wachten via de Efteling app.

 

Nadat de Efteling eerder al testen voor een virtuele wachtrij deed bij De Oude Tuffers en de Monorail bij het Volk van Laaf, zal het park dit nu ook gaan testen bij Carnaval Festival. De ervaringen die men toen heeft opgedaan, zijn dan ook meegenomen naar deze nieuwe test. Wie vanaf maandag 14 november een ritje wil maken op de populaire darkride, zal zich daarvoor eerst moeten aanmelden in de Efteling app. Vervolgens zal de app het eerstvolgende vrije tijdvak selecteren en krijg je direct de verwachte virtuele wachttijd. Wie geen gsm heeft en dus de app niet kan gebruiken, zal terecht kunnen bij speciale ticketautomaten.

Het park hoopt dat bezoekers zo tijdens het virtueel wachten, enkele andere zaken in de buurt gaan doen. Zo kan men gaan winkelen of iets te eten kopen en verliezen de bezoekers minder tijd door in de wachtrij te staan. De test zal duren tot het einde van Winter Efteling.

 

 

bron & foto: Efteling