La Mer de Sable wordt heel wat enger tijdens Halloween

Dit najaar transformeert het Franse park La Mer de Sable opnieuw in een enge zandvlakte. Het park laat tijdens de Halloweendagen haar monsters los. Nog tot 6 november zal het park haar bezoekers leuke en enge momenten aanbieden.

 

Ter gelegenheid van Halloween wordt La Mer de Sable Terrible Mer de Sable. Attracties in een Halloweenjasje, aangepaste shows en monsters zorgen voor de transformatie van het park.

 

Voor de jonge bezoekers

Vogelverschrikkers, spinnen, heksen, workshops in de saloon, grimewedstrijden en enge verhalen om elkaar te laten schrikken, dat is wat er voor de jonge bezoekers op het programma staat. Om nog maar te zwijgen van de attracties Mississi’Trouille en Chikachocottes, die een speciaal Halloweenkleedje kregen.

 

Le Labyrinthe de Bill le Macabre

Nieuw dit jaar is het houten doolhof Le Labyrinthe de Bill le Macabre. Om hier de uitgang te vinden moet je raadsels oplossen.

 

Silver Mountain Revisité

Verschrikkelijke personages nodigen de meer avontuurlijke bezoekers uit om aan boord te gaan van de achtbaan Silver Mountain die voor de gelegenheid in een ander jasje gestopt is.

 

Le Train des Ames

Dappere bezoekers kunnen een ritje maken in parktrein Train des Sables, die omgetoverd is tot Trein der zielen.

 

Dia de los Muertos

Voor deze gelegenheid keert ook de show Dia de los Muertos terug. Een Mexicaanse geest en zijn vrolijke levende doden treden dagelijks op om 14u30.

 

Bron en foto: La Mer de Sables