Fotoalbum: Plopsaland De Panne – Nacht van de Abonnees 2022

Plopsaland de Panne organiseerde dit jaar opnieuw haar Nacht van de Abonnees. Wij trokken al van ’s morgens naar het park, waar de FC De Kampioenen fandagen plaatsvonden en je met Pol, Carmen en Maurice op de foto kon gaan. Verder genoten we uiteraard van de vele attracties die het park rijk is, zoals de topper Ride To Happiness By Tommorowland, de houten achtbaan Heidi The Ride en Anubis The Ride. In de avond genoten we vooral van alle extra animatie die men organiseerde zoals de Magic Bubbles, de vele gratis attenties, maar vooral van het optreden dat plaatsvond. K3 kwam namelijk het beste van zichzelf geven, meteen ook voor Julia, het nieuwste lid van de groep, de eerste keer dat ze optrad in een park van de Plopsa-groep. De avond werd afgesloten met een knallend vuurwerk.