Fotoalbum: Paultons Park – mei 2022

Themeparkfreaks Timothy & Benjamin bezochten onlangs het Britse pretpark Paultons Park. Het park telt maar liefst 7 credits. Een goede reden om eens naar England te rijden dus.
Het tweetal ging op ontdekking in het recent aangelegde themagebied genaamd Tornado Springs. De hoofdattractie in deze zone is ongetwijfeld de Mack spinning coaster Storm Chaser. Bij de thematisatie werd veel aandacht besteed aan kleine details, iets wat ons altijd kan bekoren. Nieuw in deze zone zijn ook de achtbaan Farmyard Flyer, een familiale Zierer coaster & de thrill ride Cyclonator, een Zamperla Discovery ride.

Breng zeker ook eens bezoekje aan de prachtige Lost world themazone, die volledig in het thema staat van dino’s. Must-do is de Vekoma Suspended coaster Flight of the Pterosaurus. Geniet samen met ons mee van de foto’s die Timothy in Paultons Park maakte.