Fotoalbum: Fantasy Island – mei 2022

In het Britse pretpark Fantasy Island kunnen achtbaanliefhebbers hun hartje ophalen in niet minder dan vijf achtbanen. Voor één van deze vijf exemplaren, namelijk de Jellikins Coaster, mag je maximaal maar 160 cm groot zijn. Gelukkig kunnen de achtbaanfanaten die het met een grotere lengte moeten stellen nog terecht in de vier andere achtbanen van het park. De paradepaardjes van het park zijn alvast Millennium en Odyssey. Dit zijn uit de kluiten gewassen achtbanen die uit de stallen van Vekoma zijn gerold. Samen weten ze zelfs bijna de hele oppervlakte van het park te overschaduwen. Uitwerpselen van duiven overschaduwden op hun beurt dan weer de binnenkant van het station van Odyssey (inclusief de achtbaantrein). Komaan Fantasy Island, jullie mogen best wat trotser zijn op deze fenomenale achtbaan!