Avengers Campus in Disneyland opent op 20 juli

Disneyland Paris heeft de openingsdatum van Avengers Campus bekend gemaakt. Op woensdag 20 juli opent in Walt Disney Studios een volledig gebied rond de superhelden van Marvel. Het nieuwe gebied is een onderdeel van de viering van de 30ste verjaardag van het Franse pretpark resort.

 

Woensdag 20 juli opent Avengers Campus zijn deuren voor alle bezoekers. Dit nieuwe themagebied staat volledig in het teken van de superhelden van Marvel. In dit nieuwe gebied zal je een achtbaan en een darkride vinden. Uiteraard zullen er ook enkele winkeltjes en horeca punten zijn.

 

De belangrijkste attractie in dit gebied wordt uiteraard Avengers Assemble: Flight Force. Dit is de vroegere Rock ‘n Rollercoaster die opnieuw opengaat, maar dan met een ander thema. Wie een ritje maakt op deze overdekte achtbaan, gaat samen met Iron Man en Captain Marvel op avontuur. Dit in een voertuig ontworpen door Iron Man zelf. Ook Spiderman krijgt in dit gebied een belangrijke rol, zo zal je hem kunnen vinden in zijn eigen darkride. Tijdens de rit zal je samen met Spiderman jacht kunnen maken op zogenaamde Spiderbots.

 

 

Ook de horecapunten zijn gethematiseerd naar enkele superhelden. Zo kan je genieten van een buffet in Pym Kitchen. Alle gerechten zullen net zoals in de films van Ant-Man verkleind of vergroot zijn. Ook Tony Stark (Iron Man) heeft zijn eigen restaurant. In Stark Factory kun je terecht voor pizza’s en pasta. Verder is er ook nog een Foodtruck voor kleinere gerechten zoals hotdogs. Wie souvenirs wil kopen van de Avengers of andere Marvel Superhelden kan daarvoor terecht in Mission Equipment. In deze shop zal je bijvoorbeeld Web Shooters kunnen kopen. Die kan je gebruiken in de darkride van Spiderman en zou je tijdens je rit heel wat voordelen kunnen bieden. In het gebied zal het mogelijk zijn om op verschillende plaatsen op de foto te gaan met 1 van je favoriete superhelden.

bron & foto: Disneyland Paris