Pop-up Dadipark komt terug

Vorig jaar werd de eerste editie van het Pop-up Dadipark georganiseerd. Dit tijdelijk speelpark herdacht het ondertussen vergane speelpark Dadipark. Tussen 1950 en 2002 lag dit speelpark in het West-Vlaamse Dadizele. Dit jaar komt het park opnieuw tot leven in de tweede editie van het Pop-up Dadipark. De organisatoren willen alvast groots uitpakken want het pop-up park wordt dubbel zo groot als vorig jaar en het park blijft 3 dagen langer open.

 

Het Pop-Up Dadipark komt dit jaar terug met een tweede editie. Dit speelpark herdenkt het ondertussen al 20 jaar gesloten Dadipark. Dit kleine speelpark, gelegen in het West-Vlaamse Dadizele, sloot destijds zijn deuren na een ongeval en een heleboel klachten over de veiligheid. Vorig jaar besloten daarom een groep fans van dit park om een tijdelijk park te openen en zo was Pop-up Dadipark geboren. Zo kon je er vorig jaar terecht voor heel wat speeltuigen, springkastelen en doe-activiteiten. Ook waren er een heleboel horeca punten en was er een merchandise shop. Daarnaast vond je er ook nog een heleboel informatie over het oude park.

 

Dit jaar biedt men opnieuw dezelfde formule aan maar dan heel wat uitgebreider. Het park zal dubbel zo groot zijn als vorig jaar en men gaat meer inzetten op animatie. Zo zal je dit jaar op de foto kunnen met het Dadi-konijn. Het Pop-up Dadipark zal zijn deuren openen op 1 juli. Drie dagen na de nationale feestdag, op 24 juli, sluit het park alweer zijn deuren. De organisatoren willen dit jaar ook meer inzetten op merchandise. Zo zal je er nieuwe petten en t-shirts kunnen vinden. Inkom voor het Pop-up park is gratis, parkeren kan in het centrum van Dadizele.

 

bron: Het Nieuwsblad

Foto: TPF