Nieuwe achtbaan Six Flags Discovery Kingdom bijna klaar voor opening

De nieuwe achtbaan van Six Flags Discovery Kingdom is eindelijk opgebouwd. Sidewinder Safari zou normaal gesproken openen in 2020, maar toen kwam corona… Het wachten zal aan het einde van deze maand eindelijk beloond worden.

 

Six Flags Discovery Kingdom in Californië, zal aan het einde van deze maand haar achtbaan Sidewinder Safari openen. 28 mei 2022 zullen de bezoekers van het park eindelijk kunnen plaatsnemen. In een filmpje zien we hoe de baan opgebouwd werd.

 

De achtbaan is een  zogenaamde spinnende wilde muis achtbaan welke gebouwd werd door het Italiaanse bedrijf Zamperla. Sidewinder Safari heeft een lengte van 420 meter en een hoogte van 13 meter. De maximum snelheid bedraagt46,8 km/u. In de wachtrij zullen gasten verwelkomd worden door slangen, hagedissen en andere reptielen.

 

Bron en foto: Six Flags Discovery Kingdom