Dinopark in Duinkerke opent bijna zijn deuren

In het Franse Dunkerque (Duinkerke) zal in juni een dinopark zijn deuren openen. Het park komt op een half uurtje van de Belgische grens te liggen. Je zal er net zoals in de Jurassic Park & World films kunnen rijden tussen de dino’s.

 

In juni zal er in Frankrijk een nieuw dinopark zijn deuren openen. Het park komt te liggen in Nieuw-Koudekerke, een deelgemeente van Duinkerke. Bezoekers kunnen het park op 2 manieren betreden. De eerste optie is met een golfkarretje waarmee je, net zoals in de Jurassic Park films, door het dinopark kan rijden. De tweede optie is te voet. Terwijl je doorheen het park wandelt kan je terwijl diskgolf spelen. Een soort golf maar dan met een frisbee. Daarnaast zal er in het park ook een heleboel informatie worden gedeeld over de uitgestorven dieren.

Het park zal 15 dinosaurussen bevatten die in combinatie met natuurlijke materialen moeten zorgen voor een ontspannend dagje weg. Een toegangsticket zou rond de 5 euro moeten kosten volgens het park. De openingsdag staat gepland in juni.

 

Bron: Flair

Foto: DKC-Dunkerque au Cœur & Marc Demeu