Beverland in Maaseik geopend

In Maaseik is onlangs een nieuw indoor (kinder)pretpark geopend. Het indoorpark kreeg de naam Beverland Maaseik. Er is een grote indoorhal met enkele mechanische attracties en een buitengedeelte met speeltuigen, springkussens en klimtorens.

 

Op zaterdag 14 mei heeft Beverland Maaseik officieel zijn deuren geopend. Het park is vernoemd naar Jurgen Bevers, de eigenaar van het park. Naast Beverland Maaseik is Jurgen Bevers ook eigenaar van Mega Speelstad in Wechelderzande. Beverland mag je dus zien als een tweede vestiging. Die tweede vestiging zou volgens de initiatiefnemers van Beverland de grootste speeltuin van Vlaanderen moeten zijn. In het indoor gedeelte zijn er enkele mechanische attracties te vinden zoals een butterfly, een looping gondel en botsauto’s. Uiteraard is er ook een ballenbad, een bandenglijbaan en natuurlijk ook gewone glijbanen. Ook in het buitengebied kan er volop gespeeld worden. Zo zijn er verschillende speel- en klimtuigen.

De toegangsprijs bedraagt 12,50 euro voor kinderen vanaf 85 centimeter tot en met ze 15 jaar zijn. Volwassenen en +15-jarigen mogen gratis binnen. Op de locatie van Beverland Maaseik was er vroeger een schaatshal te vinden. Beverland Maaseik vult deze locatie nu terug opnieuw op.

 

bron: Beverland Maaseik

Foto’s: TPF