Disneyland Paris organiseert opnieuw pride-feestavond

Disneyland Paris organiseert dit jaar opnieuw een pride-feestavond. Dit is een speciale avond die zich richt op de lgbtq-community. De vorige twee jaren werd het evenement niet georganiseerd door de coronapandemie.

 

De speciale feestavond voor de lgbtq-community in Disneyland Paris keert dit jaar terug. Op zaterdag 11 juni 2022 om 20u ‘s avonds zal Disneyland opnieuw volledig in het teken staan van diversiteit. Er zullen op die avond optredens plaatsvinden van onder andere Mika. Er zal ook een speciale, kleurrijke parade te zien zijn, waar regenbogen centraal zullen staan. Uiteraard kan je ook met de Disney-figuren op de foto. Alle attracties blijven geopend tot 2u ’s nachts.

Voor deze avond mogen bezoekers van het park zich verkleden, iets wat op normale openingsdagen niet mag. De verkleedkledij mag wel niet aanstootgevend zijn. Tickets voor deze speciale avond kosten 89 euro per persoon. De avond start om 20u ‘s avonds en duurt tot 2u ‘s nachts.

Bron & foto: Disneyland Paris