Freizeit-Land Geiselwind geeft ook boomstammetjes een nieuw thema

Het Duitse pretpark Freizeit-Land Geiselwind kondigde eerder al aan een nieuwe achtbaan te openen en de oude koffiekopjesmolen een nieuw thema te geven. Nog meer nieuws kwam er over de boomstamattractie Wildwasserbahn, welke ook een nieuw thema en naam zal krijgen.

 

Sinds de overname enkele jaren geleden zit men in het Duitse pretpark Freizeit-Land Geiselwind allesbehalve stil. Tal van nieuwe attracties en achtbanen kwamen naar het park en er ontstonden themazones. Ook voor dit jaar staat er wat nieuws op de planning.

Het grootste nieuws is de komst van een nieuwe achtbaan die de naam Taka Waka zal krijgen, veel meer informatie bracht het park nog niet naar buiten hierover. Voor de koffiekopjesmolen Fränkische Weinfahrt bedacht men een Steampunk thema en een nieuwe naam die Urhwerk zal luiden.

En ook de boomstamattractie Wildwasserbahn zal een transformatie ondergaan. Deze zullen vanaf dit seizoen door het leven gaan als Piraten Fluss. Hierbij zal de achterwand volledig vernieuwd worden. Bij de grootste drop wordt ook een zogenaamde Splash zone gecreëerd waar men op warme dagen verkoeling zal kunnen zoeken.

 

Bron en foto: Freizeit-Land Geiselwind