Fotoalbum: Europa-Park – september 2021

Op het einde van hun rondreis in Duitsland besloten Themeparkfreaks Hannelore en Gregory hun reis te beëindigen met 2 dagen Europa-Park. Ze hadden een overnachting in Hotel Colosseo, dat zoals de naam al doet vermoeden in het teken van het Colosseum in Rome staat. Beiden gingen ze ook eens kijken bij de andere hotels, die stuk voor stuk prachtig gethematiseerd zijn. Uiteraard waren ze hier niet voor de hotels maar voor het park waar je enkele topattracties kunt terugvinden. Denk maar aan Blue Fire, Wodan, het Voletarium of Piraten in Batavia. In Europa-Park vind je er fantastische achtbanen, prachtige darkrides en kletsnatte waterattracties. Dit alles in prachtige themagebieden waar de details je om de oren vliegen. Gregory nam enkele leuke foto’s van dit grote pretpark.