Eerste onride video van nieuwe Wing Coaster in Fantasy Valley is een feit

Onlangs deelde Roller Coaster Dream de allereerste onride beelden van de nieuwe Wing Coaster die later dit jaar zal openen in Fantasy Valley. Dit park is momenteel nog in opbouw in het Chinese Xiangzhou. Behalve de Wing Coaster van B&M zal het park nog twee andere achtbanen openen.

 

Het Chinese pretpark Fantasy Valley, dat later dit jaar de deuren zal openen, is een onderdeel van de OCT Group, die momenteel al 15 parken uitbaat in China en nog twee parken in opbouw heeft. De groep is voornamelijk bekend van de Happy Valley-pretparken, maar ook de Window of the World en Visionland-pretparken zijn eveneens van deze groep.

Het nieuwe park Fantasy Valley zal bij opening drie achtbanen kunnen aanbieden. Een van die banen wordt een houten achtbaan, gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Great Coasters International. De tweede achtbaan wordt een Mine Train van de Chinese bouwer Jinma Rides, ook gekend als Golden Horse. En de derde achtbaan wordt een Wing Coaster, gebouwd door het Zwitserse bedrijf B&M.

Het is van deze laatste achtbaan dat onlangs een allereerste onride video opdook.

 

 

Bron: Roller Coaster Dream, RCDB