Fotoalbum: Oktoberfoor Oostende – oktober 2021

Op 8 oktober barstte het kermisgeweld weer los in de Belgische badstad Oostende! De kermis gaat door op het Wapen-, Mijn- en Sint-petrus-en-paulusplein. Bezoekers kunnen hier weer naar hartenlust genieten van allerlei grootvermaak. Dit alles uiteraard in combinatie met de nodige eet- en gokkraampjes. De Oktoberfoor gaat nog door tot en met 7 november 2021.

Nieuw dit jaar is onder de Tripride Pulse Factory, welke je op het Wapenplein terug kan vinden.
Enkele vaste klanten zoals de Take-Off, G-Force, Rock & Roll, Breakdance en de Beach Polyp staan weer op hun vaste stekje! Wie zin heeft om te griezelen kan in het spookhuis genaamd The Walking Dead terecht.

Themeparkfreak Matthieu trok, gewapend met zijn fototoestel, naar de kermis en bracht een aantal foto’s voor ons mee.