Mirabilandia verandert in een nachtmerrie vol horror

Tijdens de Halloweenperiode rust er een vloek over het Italiaanse Mirabilandia. Het park wordt versierd met pompoenen, monsters, heksen en geesten. Op deze manier kan jong en oud genieten van het spektakel.

 

Nog tot en met 1 november hangt er weer engheid in de lucht bij het Italiaanse pretpark Mirabilandia. Elke zaterdag en zondag kan je weer griezelen in het park. Op zaterdag kan dit zelfs tot 22u. Op 30 en 31 oktober blijft het park zelfs tot middernacht geopend.

 

Kinderspookhuizen

Il Ponte Del Ricordi

Wanneer leven en dood elkaar ontmoeten, ontstaat een regenboog aan bloemen. Het zijn twee aparte werelden, maar ze zijn tegelijk ook zeer sterk verbonden.

Il Labyvinto Stregato

Een eng labyrint waar je zo verloren loopt. Je kan hier niemand vertrouwen. Sinistere personages proberen hier onrust te stoken.

Circobaleno

Een kleurrijk ensemble van grappige personages laten je alle magie van de “mooiste show ter wereld” en Halloween opnieuw beleven! Ontmoet de ongewone en grappige artiesten van dit zeer speciale circus, zoals koorddansers die last hebben van hoogtevrees en bange dierentemmers.

 

Scare zones

Zombieville

In Zombieville worden angstaanjagende wezens losgelaten die zich graag met jouw vlees willen voeden terwijl je door een sinister westers dorp dwaalt dat wordt bewoond door zombies en een kwaadaardige sjamaan.

Scary Movies

Misschien ben je wel moedig genoeg om het Scary Movies-territorium te betreden. Hier ontdek je de engste personages ooit. Je zal er iconische scènes uit horrorfilms beleven.

 

Spookhuizen

Malabolgia

Een obscure grot leidt je naar een labyrint dat uitmondt in de hel. Demonen en vervloekte zielen zullen er verscholen zitten achter rotsen. Deze maze neemt je mee langs een wilde rivier en een waterval, tot wanneer je uitkomt bij je engste date ooit: Lucifer, de zoon van Hades. Ontmoet hier jouw diepste angsten.

 

Acid Rain

Het thema is alvast het oude New York. De wereld werd vernield door giftige regen. De overlevenden worden gedwongen zich aan te passen aan de nieuwe omgeving, verdeeld in clans vechten ze om de heerschappij van de wereld. De wereld is niet meer hetzelfde, er is geen spoor meer van menselijkheid. Ziekenhuizen worden overvallen, medicatie geraakt op en men zal vechten tot het einde om voedsel en water te vinden.

De wereld is om zeep, de clans jagen op de mensen, de geïnfecteerden werden gedood, onthoofd en gebruikt als reservedelen voor het leger. Zij die niet geïnfecteerd zijn worden opgegeten, nadat hun bloed werd weggezogen. Dat is het lot voor zij die de grens van New York zullen overschrijden. Word jij de volgende?

 

Llorona

Betreed de Lloronatunnel en laat je leiden door het onheilspellend geluid van eindeloos durende angstkreten. Je zal snel merken dat je niet kan ontsnappen aan het angstaanjagend gegil van de vrouwelijke geest, een moeder gedoemd om eeuwig in eenzaamheid te leven. De legende vertelt dat ze enkel gered kan worden van haar eeuwige leed door het offer van een onschuldige ziel.

 

Dead Town

Iedereen die een voet zet in deze stad zal worden begroet door een oude, blinde en zieke priester die de bezoekers uitnodigt om in de kerk te schuilen, waar ze veilig zouden zijn… maar of het daar echt veilig is moet nog blijken.

 

Psycho Circus

Beeld je een plek in zonder uitweg, waar je pas beseft dat jij de hoofdattractie bent wanneer je al binnen bent. Een doolhof, kloven en andere valstrikken zijn niets vergeleken met de sadistische clown die op je wacht.

 

Bron en foto: Mirabilandia