Happy Halloween in Amusementspark Tivoli

Tijdens Happy Halloween van 23 t/m 31 oktober 2021 kan je weer gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli, favoriet bij kinderen tot ongeveer 10 jaar. Naast de diverse attracties en speeltoestellen, kun je in de herfstvakantie ook genieten van leuke Halloween activiteiten geschikt voor jong en oud. Leuke TIP: sluit je middag gezellig af met een heerlijk tafelgrill-arrangement.

 

Griezelig leuke Halloween activiteiten

Dagelijks kun je genieten van Toffi’s Show en Tivoli’s Griezeldisco. Daarnaast heeft Graaf Gruwelstyn de hulp van alle kinderen nodig om de vloek van het Griezelbos te verbreken. Ook kun je (tegen betaling) in de Pumpkin Game Gallery terecht voor Spooky Spelletjes (altijd prijs), Heksenveertjes (hair feathers) en ‘griezelige’ glitter tattoos.

 

GRATIS uur langer spelen in de herfstvakantie!

In de herfstvakantie (van 23 t/m 31 oktober) is het pretpark dagelijks geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Je betaalt hiervoor het reguliere middagtarief van € 13,50 p.p.. Dat is gratis een uur langer spelen.

 

ACTIE: Griezelen & Grillen vanaf € 24,95 p.p.

Een griezelig lekker aanbod voor een geheel verzorg uitje met spelen en tafelgrillen. Kom de hele middag (van 12.00 tot 17.00 uur) spelen in Amusementspark Tivoli en sluit de dag af met een Bosgrill-arrangement:

 

  • Volwassenen: € 29,95 p.p. (i.p.v. € 33,45)
  • Kinderen: € 24,95 p.p. (i.p.v. € 28,45)

 

Het tafelgrillen is voor zowel volwassenen als kinderen een gezellig afsluiter van de dag. Er wordt gezorgd voor verse ingrediënten en je mag zelf aan tafel je eigen vlees grillen. De binnenspeeltuin is extra lang geopend zodat er lekker doorgespeeld kan worden.

 

Kijk voor meer informatie, voorwaarden en tickets op www.parktivoli.nl/happy-halloween