Legoland Billund verlengt openingsdagen en viert Halloween

Het najaar van 2021 wordt iets heel bijzonders in het Deense Legoland. Het park biedt zelfs een enorme vuurwerkshow tijdens de extra openingsdagen. Zoals altijd beleef je ook het park dat wordt omgetoverd tot een waar, (on)gezellig Halloweenavontuur voor het hele gezin.

 

Er zijn genoeg redenen om in de herfst langs LEGOLAND Billund te gaan. Dit jaar kan je ook in november de magie van Legoland ervaren. Het park is tot en met 28 november elk weekend geopend. Het begint met een knaller van een vuurwerkshow in het park op Allerheiligen, ofwel zondag 31 oktober.

 

Halloween

Tot en met 24 oktober hebben enge monsters en gruwelijke heksen hun weg naar LEGOLAND Billund gevonden. Zoals altijd is het park versierd met een groot aantal pompoenen, kaarsen en grillige LEGO-figuren en staat het klaar om zowel grote als kleine gasten te verwelkomen.

 

Brick or Treat

Van 16 t/m 23 oktober 2021 kunnen de jongste gasten zich verheugen op het vullen van hun Brick or Treat-tassen met gruwelijke lekkernijen bij de Halloween-personages, die klaarstaan ​​om de kinderen te begroeten in de kleine huisjes van Legoland. Voor alle coole LEGO-bouwers is het grote pompoengebouw open. Hier kun je je creativiteit de vrije loop laten en de coolste pompoenen bouwen voor het grote pompoenenveld. En als je echt geluk hebt, dan zal je één van de LEGO-dozen winnen!

 

Bron en foto: LEGOLAND Billund