Halloween barst weer los in Plopsaland De Panne

Na een jaar zonder griezelen was het afgelopen zaterdag 16 oktober dan toch weer zover: Halloween in Plopsaland! Onder een stralende zon, en onder een grote publieke belangstelling, opende het park die dag weer de poorten om overdag te genieten van het park en ’s avonds te griezelen in de verschillende spookhuizen en scarezones.

 

De komende weekends kan je overdag ook genieten van de Jurassic Weekends: enkele dino’s nemen dan het park over.  Als je geluk hebt, kan je met hen op de foto! 

De dino’s kunnen ’s namiddags  toegejuicht worden tijdens de Dino-Battle. Tijdens deze battle nemen de dieren het tegen elkaar op in een potje voetbal. Voor welke dino supporter jij?
Heb je de Dino-Battle gemist? Geen nood want vanaf 16u30 maken de beestjes een wandeling door het park onder het toeziend oog van hun begeleiders. Je kan op het Kasteelplein of in Heidiland dus zomaar oog in oog komen te staan met een prehistorisch dier!

Wanneer de zon begint te verdwijnen en de dino’s gaan slapen komen vanaf 18u00 die andere monsters buiten: de monsters van de spookhuizen. De sfeer slaat om en nergens ben je nog op je gemak.

Voor deze Halloweeneditie besliste Plopsaland een nieuw spookhuis te openen: The Tunnel. Onder de lifthill van Dino Splash kan je dit huis terugvinden.  Ga er binnen en zoek je weg in een donker doolhof waar verschillende psychopaten wachten om je een kopje kleiner te maken. Kan jij tijdig ontsnappen?

Voor wie nog niet genoeg heeft van The Tunnel  kan ook nog terecht in Circus of Freaks, bezoek dit circus en zijn illustere gezelschap. Al snel besef je dat dit geen gewoon circus is, vluchten is de enige optie! Zoek je een weg terwijl de halfdode artiesten je perse in hun gezelschap willen opnemen!

Dit jaar is ook opnieuw Camping ’t Zonneke van de partij. Niets is wat het lijkt op deze camping. Baan je een weg tussen de kapotte caravans en de geschifte bewoners, sterkte!

Let ook op de Houthakkers!  Tussen Anubis en The Ride To Happiness  hebben zich hier tijdens de Scare Nights moordlustige houthakkers gevestigd. Loop hier binnen op eigen risico, deze Lumberjacks willen je maar al te graag een kopje kleiner maken!

Is alle horror je even te veel? Geen zorgen, loop dan richting The Ride To Happiness. Tijdens de Scare Nights kan je onder de tent voor de achtbaan DJ Di Maro terugvinden, en dit telkens van 20u tot 22u. Onder zijn pompende beats laat hij je even de monsters van de afgelopen uren vergeten. Ben je daar dan toch? Geniet dan zeker en vast van een nachtelijk ritje op de Ride to Happiness. ’s Avonds  is deze coasters nog meer out of control dan overdag!

 

Praktisch

De Halloween Scare Nights vinden plaats op 23, 30 en 31 oktober. Dit telkens van 18u00 tot 22u00.

De spookhuizen en scarezones zijn allemaal gratis.

De Jurassic Weekends vinden plaats op 16, 17, 23 en 24 oktober en zijn ook in de toegangsprijs inbegrepen.