Angstaanjagende dagen in MagicLand

De meest angstaanjagende maand is opnieuw aangebroken in het Italiaanse MagicLand. Tot 31 oktober is het park volledig in Halloweensfeer. Het park zal versierd worden met pompoenen, hooibalen, skeletten en geesten om een angstaanjagend feest te vieren.

 

MagicLand verwelkomt haar bezoekers op het meest monsterlijke en angstaanjagende evenement van het jaar voor jong en oud! Nog tot 31 oktober zullen heksen, skeletten en monsters voor een spannende sfeer in MagicLand zorgen. Ze staan namelijk klaar om het park te transformeren in een angstaanjagende en monsterlijke wereld.

 

Voor de kleintjes:

Gattobaleno Car Magic Halloween-parade: De parkmascotte Gattobaleno zal vanuit zijn magische wagen de bezoekers begroeten. Rondom hem zullen heksen dansen die magische spreuken prevelen.

Zodra de zon onder de horizon zakt, dwaalt er een lijkwagen rond op de melodie van een requiem, begeleid door vreemde individuen, spookdames, een boze heks en de verschrikkelijke vuurheks.

Het heksendorp: Voor alle kinderen wordt een heksendorp opgericht langs het pad in het bos dat naar een fantastisch kasteel leidt. Vier aardige heksen zullen je vermaken met hun buitengewone spreuken.

 

Voor de durvers:

The Bad Band: Een muzikale band, bestaande uit 6 monsterlijke muzikanten, kan je in het park ontdekken. Zij zullen de bezoekers vermaken met zeer mooie muzikale animaties op het ritme van de soundtracks van de meest angstaanjagende films ooit.

Psychiatric Circus: Enkele patiënten zijn uit een psychiatrisch ziekenhuis ontsnapt en houden zich schuil in het park. Dit reizende circusgezelschap toont een mix van circus en theatrale kunst.

Alcatraz: Wrede moordenaars, gewetenloze manipulatoren en sluwe seriemoordenaars, de gevaarlijkste gevangenen aller tijden zijn ontsnapt uit de bunkergevangenis van Alcatraz en zijn gespot in MagicLand. Met hen in de buurt zal niemand ooit echt veilig zijn.

Haunted Hotel: Betreed een echt hotel dat wordt overspoeld door zombies die zin hebben in mensenvlees. Dit heropende spookhuis kreeg nieuwe en angstaanjagende speciale effecten.

Demonia: In dit spookhuis, dat onderdeel uitmaak van de vaste attracties, zullen extra veel acteurs rondlopen.

Anubis: Hier moeten bezoekers ontsnappen aan de vloek van de farao, terwijl ze worden achtervolgd door zijn trouwe dienaren.

 

Nocturnes tot middernacht

Zaterdag 30 en zondag 31 oktober zal het park pas om middernacht sluiten. Op deze dagen kan je streetfoodtrucks ontdekken in het park en griezelen tot in de late uurtjes.

 

Bron en foto: MagicLand