Fotoalbum: Foire Kermesse d’été Mulhouse – augustus 2021

Themeparkfreak Jonathan uit België en Themeparkfreak Jos uit Nederland trokken er andermaal tezamen op uit. Ditmaal gingen ze van het noorden van Italië tot helemaal in het zuiden van het land. Tijdens hun ultieme jacht naar rollercoasters bezochten ze een heleboel pretparken en kermissen.

 

Op weg naar Italië stopten we langs de zomerkermis van Mulhouse. Vanwege de coronamaatregelen waren er een heleboel attracties minder dan normaal en waren de paden erg breed gemaakt. Wat we dit jaar wel konden terugvinden waren twee achtbaantjes met de Big Apple van Villette en Goulis van Coppier, eveneens een Big Apple rollercoaster. Verder vonden we er onder andere een Polyp, spookhuis, Starflyer, funhouse, Loop Fighter, Take Off, Tagade, Music Express, booster, bungee, rotor, spiegelpaleis, botsauto’s, piratenschip, After Burner, Break Dance, Star Shape, Smashing Jump, Bidule, glijbaan en een heleboel andere attracties.