Pakawi Park lanceert een boekenserie over katachtige roofdieren

Pakawi Park, vroeger de Olmense Zoo, heeft een boek uitgebracht over de katachtige roofdieren in het park. Het boek kreeg de naam Pakawi Park Collecties en zou het eerste deel zijn van een serie, indien dit eerste boek goed verkoopt.

 

De Belgische dierentuin Pakawi Park heeft een nieuw souvenir in het park. Het betreft een boek dat gaat over de katachtigen roofdieren in het park. Pakawi Park Collecties, zal indien het eerste boek goed verkoopt, een serie boeken worden met informatie over de dieren in het park. Het eerste boek gaat zoals eerder te lezen over de katachtigen roofdieren in het park. Een logische keuze van het park want dit is ook de diersoort waarop het park zich wil richten in de toekomst. Zo zal het boek in beperkte oplage beschikbaar zijn want er wordt in het boekje ook gekeken naar ieder individu dat leeft in het park binnen deze diersoort natuurlijk. Dit aan de hand van foto’s en infokaarten. Zo zou dit boekje er binnen een paar jaar volledig anders er uit zien.

Later zouden er eventueel andere boeken kunnen gemaakt worden maar dan over andere diersoorten zoals hondachtige roofdieren, roofvogels en andere dieren. Dit eerste boek is verkrijgbaar in het park voor 20 euro. Wie een boek wil reserveren kan dat via volgend mailadres: info@pakawipark.be

Thuislevering zou ook mogelijk zijn.

 

Bron en foto: Pakawi Park