Fotoalbum: Tykkimäki – juli 2021

Op doorreis door de uitgestrekte Finse bossen en duizenden meren, doemt er in de verte plots een Star Flyer op: het icoon van Tykkimäki. Themeparkfreaks Tim, Jan, Sven en Jasper ontdekten het park op een hete zomerdag en trachten de sfeer van het park na te bootsen in dit fotoalbum. Ook al huist het park slechts één achtbaan: de Powered Coaster Idän Pikajuna van Mack Rides, toch is het de moeite waard om een wristband aan te schaffen. De Star Flyer geeft “out-of-this-world” uitzichten over niks dan bomen en meren. Daarnaast staat er een unieke collectie aan flatrides met een aloude Huss Condor, Zamperla Endeavour, Technical Park Loop Fighter en een unieke Schwarzkopf Calypso II. Ook is er een grote verscheidenheid aan molentjes en familieattracties te vinden en dat allemaal in een mooi verzorgd park met mascottes die verdacht veel op die van Duinrell lijken.