Fotoalbum: Franse trip dag 2: van mini gebouwtjes tot een mini achtbaan

Op de tweede dag van onze trip hielden we eerst halt in het miniatuurpark France Miniature om nadien onze weg verder te zetten richting het Zuiden van dit land. Onderweg stopten we nog even bij het kinderparkje Ô Parc en de Alpine Coaster van Base Régionale de Loisirs d’Étampes.

 

Ô Parc

Ô Parc is een parkje gelegen op een weiland bij een camping in het Franse Bannay. Op deze weide stonden heel wat springkastelen opgesteld en enkele attracties waaronder een zweefmolen. Themeparkfreaks Bob en Benjamin hielden hier vooral halt om plaats te nemen in de Big Apple achtbaan Chenille.

 

Luge Toutes Saisons – Base Régionale de Loisirs d’Étampes

Luge toutes saisons is een Alpine Coaster die in de buurt van parijs gelegen is. Deze werd gebouwd door Wiegand en is misschien niet zo bijzonder lang, maar gaf toch een pittige rit weg. Jammer genoeg werd de leuke rit voor Themeparkfreak Bob onderbroken door kinderen die plots stilstonden middenin het parcours en de remmen volledig dicht getrokken moesten worden om een aanrijding te vermijden.