Gangsta Granny: The Ride werd geopend in Alton Towers

Het Engelse pretpark Alton Towers opende onlangs haar nieuwe Darkride Gangsta Granny: The Ride. In deze attractie beleef je een kinderverhaal waarbij Ben en zijn grootmoeder de hoofdrollen spelen. Deze grootmoeder blijkt een internationale gangster te zijn, die de Britse kroonjuwelen wil stelen.

 

De nieuwste darkride van Alton Towers werd onderdeel van het nieuwe themagebied The World of David Walliams. Behalve Gangsta Granny: The Ride kregen in deze zone twee kinderattracties een nieuwe naam en look, namelijk: draaimolen Royal Carrousel en Raj’s Bouncy Bottom Burp, een vrijevaltoren voor kinderen. Tenslotte plaatste het park hier een van de tijdelijke kermisattracties, die de naam Flavio’s Fabulous Fandango kreeg.

 

Gangsta Granny: The Ride

De attractie is vernoemd naar het gelijknamige verhaal van de Britse schrijver David Walliams, waarin Ben en zijn grootmoeder de hoofdrollen spelen. Op een dag ontdekt Ben dat zijn oma een internationale gangster en dief is en samen gaan ze op avontuur om de Crown Jewels te stelen.

Het verhaal komt tijdens de rit tot leven door middel van projecties.

 

 

 

Bron en foto: Alton Towers