Disneyland Hotel in Disneyland Parijs krijgt een complete renovatie

Terwijl de laatste hand wordt gelegd aan het langverwachte Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, dat binnenkort wordt geopend, kondigt Disneyland Paris de transformatie aan van het iconische Disneyland Hotel. Deze totale renovatie is de volgende stap in een ambitieus meerjarig rehabilitatieplan voor alle Disneyland Paris-hotels, namelijk meer dan 5.700 kamers. Het kasteel zal een koninklijk tintje krijgen en in het teken komen te staan van de Disney prinsen en prinsessen.

 

Het iconische Disney hotel zal de komende tijd volledig gerenoveerd worden. De elegante Victoriaanse architectuur zal hierbij behouden blijven, maar er zal nog meer Disney magie komen. Het Disneyland Hotel krijgt een koninklijk thema en wordt het ware rijk van vele Disney prinsen en prinsessen. Denk daarbij aan klassiekers als Belle en het Beest , Assepoester en Doornroosje , maar ook de recente animatiefilms Frozen en Rapunzel.

Om aan de steeds veranderende verwachtingen van bezoekers te voldoen en deze te overtreffen, zal de lay-out van de openbare ruimtes van het hotel en de voorzieningen op de kamer ook verbeterd worden om een betere en persoonlijke service te bieden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de modernste technologie. De openbare ruimtes worden opnieuw ontworpen om eer te bewijzen aan deze films en hun beroemde personages, terwijl alle kamers en suites van het hotel volledig opnieuw zullen worden ontworpen om een ​​meest meeslepende ervaring te bieden. Bezoekers zullen genieten van een vernieuwd zwembad, genieten van een uitgebreide spa en dineren in een volledig vernieuwd restaurant en bars.

 

Bron en foto: Disneyland Paris