Eerste POV van houten achtbaan Jinan Sunac Land is een feit

Jinan Sunac Land wordt een nieuw pretpark in het Chinese Jinan. Dit park zal later dit jaar geopend worden en telt drie achtbanen, waarvan de namen momenteel nog niet bekend zijn. Een van de achtbanen wordt een houten exemplaar, waarvan de eerste onride video opdook.

 

De Sunac China Holdings blijft nieuwe parken openen. In 2021 zal deze haar 14de park openen in de Chinese gemeente Jinan. Dit park werd eerder aangekondigd door de Wanda-pretparkgroep, welke later overgenomen werd door de Sunac-groep.

In het park zullen drie achtbanen terug te vinden zijn. De grootste achtbaan van het park is een houten achtbaan die gebouwd werd door Martin & Vleminckx en ontworpen door Gravity Group. Van deze achtbaan circuleert nu de eerste onride op YouTube. Deze achtbaan heeft een hoogte van 23 meter en een lengte van 806 meter en is goed voor een topsnelheid van 74 km/u. De naam zal naar alle waarschijnlijkheid Wooden Dragon Roller Coaster worden.

 

 

De tweede achtbaan zal een stalen achtbaan worden met draaiende gondels, gebouwd door het Chinese bedrijf Nanfang Amusement Rides. De laatste achtbaan zal ook een stalen achtbaan worden, waarover voorlopig niet meer informatie bestaat.

 

Video en foto: MiyaPA Masane