The Secret Life of Pets werd geopend In Universal Studios Hollywood

Op 16 april heropende Universal Studios Hollywood de deuren na een maandenlange sluiting vanwege de coronamaatregelen. Doordat het park kon heropenen, kon het ook haar nieuwe darkride The Secret Life of Pets openen, een attractie die normaal in 2020 zou geopend zijn.

 

Naar aanleiding van de nieuwe film ‘The Secret Life of Pets 2’, opende Universal Studios Hollywood een gloednieuwe attractie die in het thema van deze film staat. Deze darkride zou normaal gezien vorig jaar geopend zijn, maar dat was buiten het coronavirus gerekend. Wie plaatsneemt in een van de karretjes, vormgegeven als kartonnen dozen, ontmoet tijdens de rit de hoofdrolspelers Max, Snowball, Gidget, Chloe en Duke. Enkele gelukkigen konden op 8 april, tijdens een testdag, al een onride video maken.

 

 

Deze innovatieve attractie maakt gebruik van zowel animatronics als schermen. Je maakt een spannende rit doorheen New York City op weg naar het dierenasiel en een gelukkig einde voor de dieren: adoptie. De attractie kreeg een plekje naast Despicable Me: Minion Mayhem.

 

Video: SoCal Attractions 360