Treinen The Ride to Happiness by Tomorrowland aangekomen in Plopsaland De Panne

Vandaag werd er in Plopsaland De Panne een bijzonder pakketje geleverd. De treinen voor de gloednieuwe achtbaan The Ride to Happiness by Tomorrowland werden deze voormiddag geleverd in het park.

 

Vandaag werden de treinen voor The Ride to Happiness by Tomorrowland geleverd in Plopsaland De Panne. Op foto’s die Plopsa deelde op hun sociale media is te zien dat de karretjes uit de vrachtwagen gehaald worden en op de bouwplaats worden gezet.

 

Deze morgen liet Plopsa op hun Instagrampagina al weten dat er een bijzonder pakketje onderweg was naar Plopsaland De Panne. Enkele uren later kwamen de treinen – ingepakt met beschermende folie – aan in het park. Het uiterlijk van de treinen is nog niet goed zichtbaar, maar zal vrijwel identiek zijn aan dat van Time Traveler in het Amerikaanse Silver Dollar City.

The Ride to Happiness by Tomorrowland wordt gebouwd door Mack Rides en wordt 33 meter hoog. De 920 meter lange baan bereikt dankzij twee lanceringen snelheden tot 90 km/u. De achtbaan is de eerste Xtreme Spinning Coaster van Europa en zal maar liefst vijf inversies bevatten. The Ride to Happiness by Tomorrowland moet voor het grote publiek openen op 1 juli 2021.

 

De volledige bouw rond het project kan je hier op de voet volgen.

 

Foto’s: Plopsaland De Panne