Cedar Point opent nieuwe attractie Snake River Expedition met een jaar vertraging

Normaal gezien zou het Amerikaanse pretpark Cedar Point vorig jaar haar 150ste verjaardag volop vieren en een nieuwe attractie openen met Snake River Expedition, maar toen kwam corona. Omwille van deze pandemie werden de plannen een jaartje in de ijskast gestopt. Het park liet onlangs weten dit jaar de attractie te gaan openen.

 

De coronacrisis zette de hele wereld op zijn kop. Ook in Cedar Point had dit virus de nodige impact, het park kon vorig jaar namelijk haar 150ste verjaardag niet vieren en kon daarbij haar nieuwe attractie Snake River Expedition niet openen.

Het park liet nu weten dit jaar wel die verjaardag nog te gaan vieren, al is het met vertraging. Behalve feestelijkheden zal de bootvaart Snake River Expedition openen, waarvan fans onlangs een eerste blik konden opvangen.

 

 

Deze nieuwe bootrit zal een knipoog zijn naar verdwenen attracties als Western Cruise en Paddlewheel Excursion. Boten die speciaal voor het park ontworpen werden, zullen over het water rond Forbidden Frontier varen. De boten zullen telkens een bestuurder hebben en dus niet via een takelsysteem varen. Onderweg is er interactie met acteurs, animatronics en speciale taferelen.

Bron: Cedar Point

Foto’s: Coasternation