Universal Studios Japan kondigt openingsdatum Super Nintendo World aan

Na maandenlang bouwen komt de opening van het themagebied Super Nintendo World in Universal Japan nu zeer dichtbij. Het park maakte onlangs de openingsdatum van het gebied bekend en geeft ons een blik op het gebied met de aankleding en de attracties.

 

Nintendo fans kunnen vanaf 4 februari 2021 het gloednieuwe Super Nintendo World gebied van Universal Studios Japan gaan ontdekken, althans als corona geen roet in het eten strooit. In dit gebied draait alles om de populaire videogames van Nintendo en uiteraard is het hoofd karakter Mario.

 

De hoofdattractie wordt een interactieve darkride die volledig in het teken van Mario Kart staat, een van de, of mogelijk zelfs de populairste videogame ooit. In Mario Kart: Koopa’s Challenge stap je in een kart en zal je met behulp van Virtual Reality zelf in een race terechtkomen en doorheen de scenes uit het spel racen. Je zal zelfs met bommen en bananenschillen kunnen gooien om je tegenstander uit te schakelen.

Een andere attractie in het gebied wordt Yoshi’s Adventure. Deze familievriendelijke attractie zal je meenemen doorheen een paddenstoelenwereld. Op de rug van Yoshi ga je op zoek naar drie mysterieuze eieren.

Doorheen de zone kan je ook heel wat mini games spelen en punten verzamelen, dit doe je door middel van een speciale armband die je kan aankopen. Ook in de attracties kan je punten verzamelen. De puntenscore kan je bekijken via een speciale app op de smartphone.

Bron en foto’s: Universal Studios Japan