Griezelplezier in Wallygator Parc tijdens Halloween

Van 17 oktober tot 1 november staat het Franse pretpark Walygator Parc weer in het teken van Halloween. Van woensdag tot zondag kan je tijdens deze periode weer griezelplezier beleven. Nieuw voor dit jaar wordt de maze Project Zombie.

 

In Walygator Parc zullen zombies en andere enge wezens de bezoekers weer de stuipen op het lijf jagen. Het park organiseert ook dit jaar weer een Halloween evenement met ook twee nocturnes, eentje op 24 oktober voor families en eentje vol terreur op 31 oktober.

 

Spookhuis

Bij het spookhuis Chasseurs de frissons kom je terecht in een psychiatrische instelling, waar patiënten veranderden in zombies. Zelfs de artsen zijn niet te vertrouwen. Ook zij konden niet ontsnappen aan een gevaarlijk virus.

 

Project Zombie

Het park belooft met deze maze een ongekende meeslepende ervaring voor “fans van bloed”

Op een angstaanjagende plek, ontmoet je zombies die besmet zijn door een virus … Het toppunt van de horror wacht op je!

 

Nocturnes

Op 24 oktober organiseert Walygator met Walloween Family, een gezinsvriendelijk Halloween-event. Het park zal op deze dag geopend zijn van 11 uur tot 20.30 uur. Naast heel wat aankleding zal er voor vuur gezorgd worden bij het spookhuis.

Op 31 oktober zal de hel losbarsten in het park, dat op deze dag geopend blijft tot 22 uur. De avond zal afgesloten worden door een vuurwerk.