Astro World in première op de kermis van Vannes

De nieuwe Franse thrillride Astro World is onlangs in première gegaan op de Fête Foraine in de stad Vannes. Het betreft een attractie van het type Pegasus 16 die gebouwd werd door de Italiaanse fabrikant Technical Park.

 

De Franse exploitant Thinel is op de kermis van Vannes in première gegaan met een nieuwe attractie. Het betreft Astro World, een thrillride die gebouwd werd door de Italiaanse fabrikant Technical Park. Het gaat om de derde attractie van het type Pegasus 16 dat haar intreden maakt in Frankrijk.

De hoofdarm bevat een tweede grote arm waaraan 4 grote baren zijn gekoppeld waarop telkens 4 zitjes zijn gemonteerd. Goed voor een totaal van 16 personen per rit. De stoeltjes worden opgetild tot een maximale hoogte van 17 meter terwijl de inzittenden overkop gaan. De volledige attractie kan vervoerd worden met twee trailers.

 

Bron Technical Park

Foto’s: Kirmes in Europe by Florian Savina

Video: Funfair Worldwide