Mega Loop geopend in Luna Park Cap d’Agde

De Franse exploitantenfamilie Pfausser heeft een gloednieuwe attractie aangekocht. Het gaat om een thrill ride met de naam Mega Loop die rechtstreeks uit de fabriek komt. De eerste stop voor de attractie is Luna Park Cap d’Agde in Frankrijk.

 

De Franse exploitantenfamilie Pfausser heeft er een nieuwe thrill ride bij! Het gaat om Mega Loop, een attractie van het type Pegasus 2.0 gebouwd door de Italiaanse fabrikant Technical Park. Het was een van de grotere projecten waar Franse kermisfanaten dit voorjaar naar uitkeken.

 

Deze zomer werd de nieuwe aanwinst uit Italië naar Frankrijk gebracht en werd deze geopend in Luna Park Cap d’Agde, niet ver van het bekendste naaktstrand van Frankrijk. Het is de bedoeling dat de attractie tijdens de zomermaanden aanwezig zal zijn in Agde en in het voorjaar en najaar zal rondreizen over de Franse kermissen.

Pfausser is een bekende exploitantenfamilie. Zij zijn ook eigenaar van onder andere de booster “V-Maxx”, de jumper “Crazy Jump”, de break dance “Flash Dance”, de Inversion XXL “New World” en een heleboel andere attracties.

 

Bron & foto’s: Mega Loop Pfausser