Eerste testen vinden plaats op Jurassic Rollercoaster in Universal Orlando

In Universal Orlando Resort is men eind vorige week begonnen met de eerste testen op de nieuwe achtbaan, die een Jurassic Park jasje krijgt. Officieel is de baan nog niet aangekondigd, maar we weten al wel dat ze gebouwd wordt door Intamin Amusement Rides.

 

In het Amerikaanse pretpark Universal Studios Orlando wordt volop gebouwd aan een gloednieuwe achtbaan. Deze achtbaan zal in het teken staan van de filmreeks Jurassic Park. Deze spectaculaire lanceerachtbaan wordt gebouwd door de Zwitserse fabrikant Intamin. Vorige week vonden de eerste pull through testen plaats, bij deze wordt het treintje door middel van een kabel doorheen het traject getrokken, om de vrije ruimte en dergelijke te controleren.

De nieuwe Jurassic-achtbaan zou naar verluidt moeten openen in 2021 ook al is dit nog niet officieel bevestigd door Universal. Het volledige project kan u wel op de voet blijven volgen via onze bouwupdates.

 

Bron en foto’s: Bron en foto’s: Midway Mayhem